Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock16.08.2019
icon eye48
НОВИНИ

Пулинці благають зробити дорогу, яка після дощу наче болото

Ось ця купа привезеного асфальту на сусідню вулицю стала останньою краплею терпіння для жителів вулиці Максима Рильського

Мешканці Яснополянського масиву з сумом сприйняли новину, коли дізналися про капітальний ремонт дороги у центрі Пулин. Побачивши як машина привезла здертий асфальт на сусідню вулицю, стан якої, на їхню думку, є нормальним, почали панікувати.

– Краще б нам привезли ті асфальтні крихти і висипали дорогу, яку не ремонтували жодного разу. Нам терпець увірвався, – каже Іван Опанащук, який нещодавно переїхав жити на вулицю Максима Рильського.

Дорога по вулиці Максима Рильського, що більше схожа на шлях до лісу

– Скільки будував дім, то мучився, дістаючись цією дорогою. Вона більше схожа на шлях до лісу, бо влітку заростає травою, бур’янами, чагарниками, після дощу або танення снігу перетворюється у болото. Треба вдягати чоботи і вибиратися на асфальт.

– Ллють дощі, уся грязюка пливе у подвір’я, – розповідає молода мама Марина Гриценко, тримаючи на руках півторамісячного сина. – Під час негоди дитячим візочком важкувато проїхати, грузне. Мій чоловік постійно лається, коли їде цією дорогою. Дуже хочеться, щоб її зробили.

– Навіть не віриться, що наша вулиця матиме хоч якусь дорогу, по якій можна було б без проблем дістатися до оселі, – приєднується до розмови Алла Галіна, яка однією з перших почала зводити будинок близько 20 років тому. – Постійно скаржимося представникам влади на дорогу, поки не чують.

Алла Галіна та Марина Гриценко незадоволені дорогою, якою доводиться ходити 

Наш журналіст звернувся за коментарем до начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин Пулинської селищної ради Івана Кайданюка. Посадовець зазначив, що про проблему знають і прагнуть її вирішити, але не можуть через людей.

– Щоб там зробити дорогу, спочатку потрібно її почистити від каміння і будівельних матеріалів, які туди поскидали власники ділянок під забудову, – мовить Іван Кайданюк. – Коли люди це зроблять, тоді можна почати визначати межі дороги, пускати грейдера, висипати щебінь. У планах селищної ради – до кінця цього року почати ремонтні роботи.

You cannot copy content of this page