Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock22.01.2020
icon eye196
ЛЮДИ НОВИНИ

Пулинському школяру Євгенію Курінному терміново потрібна допомога!

Жені 16 років. Хлопець навчається в 11 класі, але самопочуття і низькі показники крові не дозволяють йому відвідувати школу. Його однокласники активно готуються до ЗНО та випускного балу, а Женя в цей час приймає серйозні таблетки і готується до пересадки кісткового мозку в Мінську. Процедура ця складна для організму і морально важка для людини.

Після обстеження почнеться пошук донора, він може тривати до півроку. Коли донор знайдеться, хлопця помістять в окремий блок і йому будуть вводити від донора новий і здоровий кістковий мозок. Після цього багато місяців Женя буде проводити в боксі, закритий від усіх людей, щоб прижився новий кістковий мозок і ніяка інфекція не змогла потрапити в організм.

Рідні, волонтери, зокрема з БО “Фонд допомоги онкохворим дітям “Разом до життя”, друзі та близькі звертаються до всіх небайдужих людей з проханням допомогти врятувати життя Жені.

Юнака згодна прийняти клініка в Мінську, рахунок виставлений в 150 тис. доларів. Часу втрачати не можна і потрібно для початку терміново поїхати в клініку на обстеження, яке коштує 5 тис. доларів. Ось саме цю суму необхідно негайно зібрати.

У Жені є шанс, і Женя рішуче налаштований на боротьбу з хворобою, готовий терпіти весь біль – аби тільки жити!

Реквізити для перерахунку коштів: ПриватБанк, карта на гривні: 4149 4991 4003 4909 – Курінна Катерина Іванівна, мама. ПриватБанк, євро: Kurinna Kateryna, account 5168 7574 0330 6667, bank of beneficiary PrivatBank, ID Hrushevskogo str., Kyiv, 01001, Ukraine, swift code: PBANUA2X.

You cannot copy content of this page