Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня

Пулинський громадський центр проводить заняття дистанційно

Карантин і вимушене перебування вдома може стати часом для нових можливостей. Можна також продовжувати займатися звичними цікавими заняттями, але в інший спосіб.

Хоча Пулинський громадський центр, як і чимало установ та організацій району, не приймає відвідувачів під час карантину, проте заняття відбуваються в режимі онлайн.

Як з нами поділилася голова правління Пулинського громадського центру Надія Сірик, усі заняття (творча студія, англійська розмовна група, лідерські зустрічі) проходять дистанційно з використанням відеочатів та програми ZOOM. Бажаючі можуть до них долучитися, пройшовши реєстрацію. Для цього можна звернутися за такими контактами:

Надія Сірик +380974090373 nadiyasiryk@gmail.com

Яна Вознюк +380 (97) 916 99 03 yanavoznyuk19@gmail.com

Голова правління Пулинського громадського центру Надія Сірик

-Темою наших зустрічей є управління часом в умовах карантину: як ефективно використовувати час, як організувати свій день в умовах ізоляції (заходи гігієни, виконання уроків і домашніх завдань, проведення дозвілля тощо), – розповідає Надія Сірик. – Ми говоримо про пандемію, про необхідні гігієнічні заходи та засоби, обговорюємо з дітьми та підлітками їхні емоції: паніка, страх, які передаються не лише від батьків, а і з новин по телевізору; ділимося порадами як подолати стрес.

Хлопчики і дівчатка важко переживають ізоляцію. Їм непросто адаптуватися до незвичних реалій і нових умов життя. В більшості випадків це діти, які не ходять по вулицях, не граються з друзями на майданчиках, бо ростуть у свідомих сім’ях. Вони знають, що є група ризику – літні люди.

Під час онлайн зустрічі учасників Школи Лідерства їх запитали, що вони відчувають у зв’язку з карантином? Відчуття та емоції підлітків зображені на цій картинці. Найбільшими у цій хмарі є ті слова, які неодноразово повторювались у відповідях. Відповідальність – це саме те, про що потрібно пам’ятати сьогодні кожному!

 

-Коли ми ходили по школах упродовж кількох років, розміщували інформаційні плакати на постерах, показували як потрібно правильно мити руки і кашляти, люди дуже скептично ставилися до цього, не сприймали серйозно. Не пити з однієї пляшки, не кашляти і не чхати в долоню, мити регулярно руки… Це елементарні правила гігієни, які здатні врятувати життя. Вони мають стати звичкою. Шкода, що лише зараз люди починають це розуміти, – зазначає Надія Сірик.

You cannot copy content of this page