Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня
icon clock31.07.2019
icon eye54
НОВИНИ

Перевіряють проблемні ділянки доріг району

Яма на дорозі у Ялинівці

Жителі Пулинщини постійно нарікають на стан доріг між населеними пунктами. Мовляв, цими шляхами ледве їздять автобуси і поїздка до райцентру триває «вічність». Незабаром ситуація може змінитися на краще. Сьогодні у районі перебувають начальник дільниці ПП «Автомагістраль» Анатолій Білорус і головний спеціаліст управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації Денис Хоронжевський. Вони перевіряють проблемні ділянки доріг місцевого значення.

Інспекція у супроводі голови райдержадміністрації Віктора Байди та голови районної ради Анатолія Липка почалася з Ялинівки. Очільники району показували місця, які слід негайно відремонтувати. До цього процесу долучилися і жителі сіл. Вони скаржаться, що вантажні автомобілі розбивають дорогу вщент, всюди багато вибоїн.

– Скоро і на велосипеді буде проблема проїхати дорогою, що веде з Ялинівки до Пулин, – каже місцевий житель. – Дуже хочеться, щоб швидше почали ремонтувати.

Анатолій Білорус зазначив, що ямковий ремонт почнуть робити найближчим часом: «Зараз завершуємо ремонт у Черняхівському районі. Потім почнемо працювати на Пулинщині».

You cannot copy content of this page