Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock23.03.2020
icon eye29
НОВИНИ

Перевіряють заклади щодо дотримання карантину

Із четверга на території Пулинської громади працює мобільна група, яка перевіряє підприємців щодо дотримання карантину. Станом на 11 годину 23 березня перевірено 44 суб’єкти господарювання.

– До складу мобільної групи входять представники Пулинської селищної ради, поліції, районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області. Ми перевіряємо магазини, аптеки, автозаправки та інші суб’єкти господарювання щодо дотримання карантинних обмежень, – розповідає начальник Пулинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області Олександр Лігута. – Уже перевірили 44 заклади. Поки що обмежилися попередженнями за порушення правил карантину. Надалі складатимемо протокол, який направлятимемо на розгляд суду.

За порушення правил карантину передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – це від 17 до 51 тис. грн. Про це нашому журналісту зазначив заступник голови Пулинської селищної ради Олександр Макеєнко.

You cannot copy content of this page