Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock03.10.2019
icon eye78
НОВИНИ

Освітяни приймали вітання з професійним святом

День працівників освіти будемо відзначати у неділю, 6 жовтня. Але педагоги уже приймають вітання з нагоди свого професійного свята.

Так, третього жовтня в Пулинах у Центрі культури і дозвілля освітяни Пулинської громади зібралися на урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

Ведучі свята – Вікторія Іщенко та Андрій Тичина – тепло і лірично вітали винуватців свята, жартома і серйозно характеризували професію вчителя та запрошували до вітального слова гостей.

Першим педагогів привітав Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, бажаючи, щоб засіяні ними добрі зерна дали багатий урожай.

Депутат Житомирської обласної ради Тарас Собко і голова Пулинської районної ради Анатолій Липко бажали здоров’я, миру, гідної оплати праці і визнання від держави заслуг освітян. Щоб більше не було відтоку кадрів за кордон. Адже педагоги – це люди, покликані формувати особистість і громадянина України.

З професійними святами – Днем позашкілля, Днем дошкілля, Днем вчителя – освітян привітала начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук.

За плідну, активну, натхненну працю працівники шкіл, дошкільних і позашкільних навчальних закладів отримали грамоти від селищної ради та відділу освіти.

Ветеранам галузі освіти, присутнім серед глядачів, дівчатка у вишиванках дарували квіти. Ті розчулено усміхалися від приємної несподіванки.

У дарунок родині освітян Пулинської ОТГ вихованці Зразкового хореографічного ансамблю «Колорит» виконали композицію «Родина». Чудовими голосами і запальними піснями зворушили учасників свята виконавці народного аматорського колективу «Земляки».

You cannot copy content of this page