Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock09.12.2019
icon eye39
НОВИНИ

Новопризначена очільниця району Інна Кацімон дала перше інтерв’ю

У четвер, 5 грудня, Президент України Володимир Зеленський призначив головою Пулинської  районної державної адміністрації мешканку смт Пулини Інну Кацімон. І вже наступного дня жінка з’явилася на роботі. Наш журналіст був першим, кому новопризначена очільниця райдержадміністрації дала інтерв’ю, в якому розповіла про власний бізнес, сім’ю та перші години на посаді очільниці району.

– Про своє призначення дізналася в обідній час у Житомирі, – розповідає Інна Кацімон. – Була в крамниці. І саме у цей момент до мене подзвонили з облдержадміністрації та повідомили про призначення і щоб вже завтра, у п’ятницю, виходила на роботу. Не могла повірити, що це сталося. Адже заявку до LIFT подала ще влітку. І тут дзвінок, який усе змінив. Неймовірно хвилювалася. Прокинулася дуже рано. Зібралася. Боялася спізнитися у перший свій робочий день. І за десять хвилин до восьмої години ранку була на порозі райдержадміністрації.

– Хто Вас привітав першим у кабінеті голови Пулинської РДА?

– Вітання були від голови районної ради Анатолія Липка, керівника апарату Пулинської райдержадміністрації Олега Павлюка, військового комісара Пулинського РВК Валерія Сидорчука. Приємно здивував директор Вацлавпільської гімназії Анатолій Мурзаков, який завітав до кабінету з красивим букетом троянд.

– А які квіти любите?

– Усі, особливо люблю польові квіти. З радістю від коханого чоловіка Олександра приймаю ромашки.

– Ваша сім’я підтримала рішення стати очільницею району?

– Так, абсолютно, розуміючи, що наше життя зміниться. З наймолодшою донечкою Еммою, якій скоро виповниться три рочки, весь час знаходиться моя мама Аполонія. Старша 13-річна Нона – досить самостійна, моя підтримка. Бути головою райдержадміністрації – велика відповідальність. Я готова до неї! Адже рік керувала власною кав’ярнею. Хоча за освітою інженер-програміст, працювала бухгалтером у відділі освіти Пулинської РДА. А потім у житті настав період великих змін, коли у рідному містечку захотілося створити щось особливе і для душі. Так з’явилося місце, де можна випити найсмачнішу каву!

– Що буде з Вашою бізнес-справою?

Уже закрила ФОП і продала бізнес.

– Чи готові Ви багато і важко працювати?

– Так. Керуючи кав’ярнею, були дні, коли працювала без перерви по 15 годин!

– Чому вирішили стати головою райдержадміністрації?

– Маю велике бажання сприяти розвитку нашого району. Свого часу це теж стало для мене головним аргументом створення у Пулинах такої кав’ярні, які є у Західній Україні та за кордоном. За весь час у нас побувало багато людей з різних міст країни і смак нашої кави їх приємно вразив. Тому готова максимум працювати, двері мого кабінету відчинені для кожного! Якщо маєте ідеї та пропозиції, заходьте, готова вислухати та допомогти реалізувати задумане. Давайте змінювати на краще життя Пулинщини разом!

You cannot copy content of this page