Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock04.09.2019
icon eye40
НОВИНИ

Невдовзі розпочнеться осінній призов на строкову військову службу

У жовтні-грудні 2019 року проводиться призов громадян на строкову військову службу. Військовий комісар Пулинського районного військового комісаріату Олександр Варивода видав наказ «Про призов громадян Пулинського району 1992–2001 років народження на строкову військову службу».

Відповідно до цього документу явці на призовну дільницю Пулинського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1999 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадяни 1992-1999 років народження, у яких закінчилася відстрочка від призову, або які не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт Пулини, вулиця Шевченка, 130, у встановлений час з документами, що зазначені в повістках.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, повинні прибути до районного військового комісаріату 1 жовтня 2019 року на 09.00 годину ранку та мати при собі документи, які засвідчують особу.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

You cannot copy content of this page