Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня

Наші здобули перемогу в конкурсі “Наголос”

В обласному вокальному конкурсі “Наголос”, що проходив 8-9 лютого в м. Житомир, солістка Дарина Рибчинська з Кошелівки та група підтримки у складі Артема Федоровича і викладачів Пулинської школи мистецтв здобули яскраву перемогу.

Конкурс організувала ЖОМГО “Цілком природно” за підтримки Управління культури Житомирської міської ради з метою розвитку обдарованої молоді, мотивації до подальшої творчості та розвитку сучасної української музичної культури.

– До 31 січня цього року ми відправили відео з нашим виступом і пройшли відбірковий тур, – розповідає директор Пулинської школи мистецтв Василь Бернацький. – Нам надіслали запрошення, і в суботу, 8 лютого, ми пройшли “живе”прослуховування. Грали та співали без фонограми, наживо. Того ж дня за виконання “Пісні сміливих дівчат” з репертуару гурту “KAZKA” нам вручили Диплом учасника. Ми не знали чи посіли якесь місце – інтрига тривала до недільного гала-концерту.

Наступного дня, в неділю, пулинському гурту надали право відкривати гала-концерт. Даша виступала як солістка та грала на ритм-гітарі, а допомагали їй: викладач з вокалу Яна Сомплавська (бас-гітара), Іван Іщенко (сопілка), Артем Федорович (соло-гітара), Василь Бернацький (ударні).

– Дуже тішимося тим, що Даша виборола перше місце у молодшій групі в номінації “Естрадний спів”, а школа мистецтв одержала Подяку! – ділиться Василь Бернацький.

 

 

You cannot copy content of this page