Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock04.09.2019
icon eye37
НОВИНИ

Матері алкоголем зловживають, а потім дітей шукають

Два дні поспіль до Пулинського відділення поліції надходили повідомлення про зникнення дітей у Тетірці та Сколобові. Подробиці цих інцидентів з’ясовував наш журналіст.

– 31 серпня до поліції зателефонувала жителька Тетірки і повідомила, що з її оселі зникла маленька дитина, – розповідає заступник начальника Пулинського відділення поліції Батир Культачев. – Коли наші працівники вирушили в дорогу, то стало відомо, що дитина знайшлася. З’ясувалося: матір зловживає алкоголем. Заснула. Дитина лежала у візочку, почала сильно плакати. Її почула сусідка, зайшла у дім, спробувала розбудити жінку. Не вдалося. Тому забрала дитину до себе додому, поки матір спала. Коли та прокинулася і виявила зникнення рідної кровинки, то подзвонила до поліції.

Інший випадок трапився 1 вересня. Поліцейські отримали повідомлення від батька про зникнення 9-річної дочки.

– Екіпаж поліцейських приїхав до заявника у Сколобів. Виявилося, що чоловік знає місце знаходження дитини і таким чином хотів провчити дружину, щоб трохи похвилювалася, пошукала дочку, адже постійно випиває, про сім’ю не дбає, – мовить оперуповноважений сектору кримінальної поліції Павло Клименко. – У родині – четверо дітей, двоє з яких неповнолітні та фактично мешкають в іншій сім’ї у цьому ж селі. З дитиною, яка начебто зникла, усе гаразд – одягнена, нагодована. Щодо батька складено адмінматеріали за хибний виклик поліцейських.

You cannot copy content of this page