Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock06.11.2019
icon eye33
НОВИНИ

«Колорит» пройшов у ІІ регіональний тур Всеукраїнського фестивалю

Днями вихованці пулинського «Колориту» потішили земляків новою перемогою. Ледь перевівши подих від участі у фестивалі «Феєрверк танцю», діти зі своїм керівником Максимом Пташнюком знову вирушили до Житомира – підкоряти сцену Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної творчості.

Ще донині тривають вітання на адресу «Зразкового художнього колективу» хореографічний колектив «Колорит» під керівництвом Максима Пташнюка з нагоди успішного виступу 23 жовтня в Житомирі на обласному фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Феєрверк танцю». Там колоритівці одержали Диплом абсолютного переможця (15-18 років) за хореографічну композицію «Поліська полька» та Диплом І ступеня (11-14 років) – за хореографічну композицію «Мир над Україною».

Як повідомила директорка комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Оксана Василенко, 2 листопада в Житомирі відбувся відбірковий обласний тур VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії ім. П.Вірського.

-«Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит» Центру дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради представив на розгляд журі три номери: «Поліський жартівливий танок», хореографічні композиції: «Мир над Україною» та «Гулянка на селі», – розповіла Оксана Василенко. – Всіх учасників фестивалю-конкурсу було відзначено дипломами за участь. Нам сказали, що згодом у телефонному режимі повідомлять, хто поїде до Києва на ІІ тур. Ми з нетерпінням чекали на результати. І ось подзвонили та повідомили радісну звістку про перемогу нашого «Колориту»!

«Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит» став переможцем обласного відбіркового туру в номінації F1 (діти віком до 16 років) і представлятиме Житомирщину на ІІ регіональному турі 6 червня 2020 року в Києві.

Вітаємо колоритівців та їх наставника Максима Пташнюка, бажаємо нових успіхів і перемог!

 

You cannot copy content of this page