Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock11.08.2019
icon eye37
НОВИНИ

Знаки на відремонтованій дорозі Соколів-Ясна Поляна викликають розгубленість і в людей, і в худоби

Майже 26 мільйонів гривень коштував капітальний ремонт дороги Соколів-Ясна Поляна через Очеретянку протяжністю 4,62 кілометра. Розпочали її ремонтувати у 2018 році і вже цього літа дорогу введено в експлуатацію. Гладенький асфальт, по якому легко автомобілі котяться, свіжа розмітка, новенькі дорожні знаки милують око і тішать не лише селян, а і проїжджаючих гостей.

Та хоча ремонтні роботи завершені зовсім нещодавно, проте вже знайшлися варвари. Голова Пулинської райдержадміністрації Віктор Байда поділився, що прикро вражений ситуацією з дорожніми знаками, які хтось поперекручував. Стільки праці, коштів і сил вкладено, щоб місцевим жителям було зручно і приємно – а ось такі вчинки просто обурюють.

Сьогодні ми вирушили подивитися на ті дорожні знаки. На околиці Ясної Поляни, де розпочинається ця чудова дорога, зустрічаємо дівчаток з велосипедами. Вони кажуть, що тут краще кататися.

І тут же в око впадають знаки, які вганяють у ступор не лише людей, а і корів, що повертаються з пасовища. Тварини розгублені і йдуть не туди куди треба. На запитання що у Вас зі знаками дядько, який жене худобу, знизує плечима і відповідає: «А хто його знає».

Знаки не зламані, тож їх можна привести до ладу.

You cannot copy content of this page