Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock14.08.2019
icon eye38
НОВИНИ

Зайшов попити кави і лишився без велосипеда

У вівторок, 13 серпня, обідньої пори до кафе у Пулинах завітав місцевий житель попити кави. Велосипед лишив на парковці біля закладу.

Доки хлопець насолоджувався ароматним напоєм, його велосипед сподобався жителю селища. Той сів на залізного коня і поїхав геть. Хлопець, допивши каву, вийшов на двір і був вражений зникненням велика, одразу подзвонив до поліції.

Через лічені хвилини прибули патрульні, опитали працівників кафе і дізналися, що тут «крутився» місцевий чоловік пенсійного віку. Поліцейські поїхали до нього додому.

Коли патрульні під’їжджали до оселі підозрюваного, той якраз у цей момент заїжджав у своє подвір’я на вкраденому велосипеді.

– Чоловік свої дії пояснити не зміг, каже, чорт поплутав, – розповідає т. в. о. начальника Пулинського відділення поліції Батир Культачев. – Він раніше нічого не крав, судимостей не має. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 частиною 1 ККУ «Таємне викрадення чужого майна». Особа, яка вчинила крадіжку, може бути покарана штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

You cannot copy content of this page