Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня
icon clock24.09.2019
icon eye37
НОВИНИ

Житель Поплавки отримав три роки в’язниці через крадіжки

Нещодавно Червоноармійський районний суд виніс вирок жителю району, який скоїв дві крадіжки у селі Поплавка. Чоловік найближчі кілька років проведе у в’язниці. Подробиці – далі у матеріалі.

На початку березня цього року житель села Поплавка, 1969 р. н., обідньої пори пробрався до будинку своєї сусідки. На кухні з плити зняв чавунний верх на два отвори з кружками та металеві дверцята. З викраденим лишив оселю, завдавши збитків господині на 700 гривень.

Через кілька тижнів цей же чоловік увечері зайшов у дім односельчанки. Із комори поцупив червону бензопилу марки «Байкал», вартість якої 840 грн.

Матеріали по цих крадіжках Новоград-Волинською місцевою прокуратурою були передані до суду. Під час судових засідань чоловік зізнався у скоєному та просив не позбавляти його волі, оскільки має дружину, яка є особою з інвалідністю, доглядає за сліпою тещею, має на утриманні двох неповнолітніх дітей.

Потерпілі жінки до суду не з’явилися, подавши заяви про розгляд справи без їхньої участі. Одній із них завдані збитки відшкодовано.

– Обираючи вид і міру покарання, суд врахував те, що підозрюваний за місцем проживання характеризується негативно, схильний до вживання спиртних напоїв, раніше неодноразово судимий, на шлях виправлення не став, вчиняючи умисні злочини проти власності, – оповідає прокурор Новоград-Волинської місцевої прокуратури Сергій Бенедисюк. – Суд вважає, що виправлення та перевиховання чоловіка можливе лише в умовах ізоляції від суспільства і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком три роки.

You cannot copy content of this page