Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня
icon clock13.08.2019
icon eye39
НОВИНИ

Житель Очеретянки уночі обкрадав односельців

Безробітний мешканець села Очеретянка кілька разів «господарював» на обійсті односельців. Темної пори чоловік приходив на подвір’я, проникав у будинок, літню кухню і хлів, звідки вчиняв крадіжки. Подробиці злочинів наш журналіст дізнався від прокурора Новоград-Волинської місцевої прокуратури Сергія Бенедисюка.

– Серія крадіжок почалася у листопаді 2018 року. Близько дев’ятої години вечора житель Очеретянки, 1979 р. н., взяв молоток і плоскогубці, прийшов до обійстя односельця. Через незачинене вікно проник до будинку, – повідомляє Сергій Бенедисюк. – На кухні демонтував із холодильника електродвигун. В іншій кімнаті з ліжок зняв металеві кутники довжиною 2 м. Із цими речами залишив оселю, завдавши збитків на 900 гривень. Викрадене злодій продав.

24 січня 2019 року близько 23 години злодій вирушив на полювання за чужим добром до односельця. Об’єктом його уваги став хлів. У ньому чоловік піймав півня вагою 4 кг та забрав із собою.

31 січня вечірньої пори чоловік завітав до того господаря, у якого кілька днів тому поцупив птицю. Через незамкнені двері зайшов у літню кухню. Звідси забрав газовий балон із редуктором вартістю понад 750 гривень.

Злодію так сподобалося тут «господарювати», що 2 лютого знову прийшов уночі, взявши металевий прут. За його допомогою зірвав скобля на вхідних дверях, проник усередину та з комори забрав газовий балон.

– Матеріали справи Новоград-Волинською прокуратурою передано до суду, –  підсумовує Сергій Бенедисюк. – За вчинені крадіжки злодій отримав покарання – чотири роки чотири місяці позбавлення волі.

You cannot copy content of this page