Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня

Дітлахи навчаються і відпочивають у таборі «Перлина»

8 серпня у центрі Пулин розпочав роботу дитячий християнський табір «Перлина». У ньому працює група волонтерів-християн з Рівненщини.

Як розповіла волонтерка Людмила, програма табору розрахована на 4 дні. З 12 до 17 години дівчатка і хлопчики тут проводять активно, цікаво і корисно свої канікули.

-Розпочинаємо табірний день зі спільної зустрічі у великому білому наметі. Даємо тему дня, співаємо пісні, рухаємося, – говорить Людмила. – День проходить у повчальних історіях, спортивних естафетах, гуртках з рукоділля, малюванні. На закінчення кожного дня будуть підсумки, де учасники ділитимуться своїми враженнями. Намагаємося діток розважити і навчити чомусь корисному. І звичайно, розповісти про Бога. Під час гри вчимо, що в житті завжди потрібно рухатися тільки вперед та ніколи не зупинятися на досягнутому!

У перший день в таборі взяли участь близько ста дітей віком від 5 до 15 років. Коли ми завітали до “Перлини”, дітлахи з великим задоволенням бавилися на батутах і надувних гірках, сміялися і жартували.

Організатори повідомляють, що планують у Пулинах також проводити на постійній основі недільну школу.


You cannot copy content of this page