Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock14.11.2019
icon eye33
НОВИНИ

Дороги до Пулин – у ямах і вибоїнах

Зроблена свіжа викривлена розмітка наче попереджає водіїв про небезпечну яму, яку слід об’їхати

До журналістів звернулися мешканці району з проханням розповісти про жахливий стан доріг, які ведуть до райцентру. Мовляв, їздити небезпечно, адже щоб оминути ями та колії, водіям доводиться виїжджати на зустрічну смугу, авто сильно трясе і підкидає, створюється аварійна ситуація.

Одна з проблемних ділянок – від села Ясна Поляна у напрямку смт Пулини. Тут край шляху дуже розбитий, а на самій дорозі чимало ям різного діаметру та глибиною близько 10 см. Коли журналісти фотографували, то зупинився водій і висловив своє обурення: ” Коли йде дощ та вечірньої пори важко помітити ями і колії, сам одного разу вскочив і пошкодив диска, довелося витратити значні кошти на ремонт. Коли нещодавно робили розмітку, то біля однієї з найбільших ям біла смужка викривлена, наче натякає водіям, що слід оминути небезпечну ділянку дороги, – мовить чоловік. – Ці ями постійно збільшуються. Дуже не хочеться, щоб сталася така ситуація, як на під’їзді до Пулин із Хорошівського району. Там теж були ось такі невеличкі ями, їх не ремонтували і зараз там утворилися величезні чорні діри на усю дорогу. Машини їдуть на першій передачі. Хочеться, щоб такого не сталося біля Ясної Поляни”.

Біля містечка – “танкова” колія
А це ями-сестрички біля Ясної Поляни

Наш кореспондент зробив знімки шляху на під’їзді до Пулин із Хорошівського району. Тут ще більше ям, а одна колія завдовжки близько 20 метрів і такою глибиною, наче там проїхав танк. Водії бідкаються, що цей шлях ще однієї зими не переживе.

Довжелезна колія протяжністю близько 20 м біля Пулин

– У цьому році на території району відремонтовано чимало ділянок доріг, на двох автошляхах зроблений капітальний ремонт, – розповідає в. о. голови Пулинської райдержадміністрації Світлана Трохименко. – Дорога з Ясної Поляни до Пулин підпорядковується Житомирській обласній державній адміністрації. Раніше скарг щодо стану цього шляху від жителів району не надходило. З тим, що ці ділянки потребують ремонту, – згодна, адже після зими вони стануть ще більшими і доведеться вкладати більше коштів на ремонтні роботи. Ретельно буду вивчати ці питання, щоб обидві проблемні ділянки з Ясної Поляни та Хорошівського району до Пулин були відремонтовані до кінця листопада.

 

You cannot copy content of this page