Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня

Відбувся шаховий турнір на честь ветерана спорту Василя Галушки

28 лютого в приміщенні школи мистецтв відбувся відкритий турнір з шахів Пулинської ОТГ, присвячений 80-ій річниці з дня народження ветерана спорту Василя Галушки. Організували і провели цей турнір Пулинська селищна рада та місцева організація ВФСТ «Колос».

-Шахи виховують терпіння, вчать думати, досягати своєї цілі, – каже Василь Галушка з Пулин. Ця пристрасть до гри в шахи у нього ще з юних літ. Багаторазовий учасник і переможець змагань, пенсіонер і у свої вісімдесят років частенько сідає на велосипед і прямує на зустріч до таких же любителів шахів, як він. Пулинський ветеран постійно в русі, вдома його рідко можна застати попри те, що він є людиною з інвалідністю, має статус інваліда війни. То Василь Петрович грає в шахи, то працює з дружиною Надією Василівною на дачі – вирощують городину, доглядають за фруктовим садом. Або він на стадіоні вболіває за гравців під час футбольних турнірів. Коли ж у лісі починається ягідно-грибна пора, чоловік велосипедом зустрічає дружину з трофеями з «тихого полювання».

З нагоди ювілею, який Василь Галушка відзначив у лютому, участь у турнірі з шахів разом з ним взяли ветерани спорту: О. Боярчук, Є. Винокуров, С. Лісіцький. За результатами змагань переможцем став О. Боярчук, другу сходинку посів В. Галушка, третє місце здобув С. Лісіцький.

Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк та голова МО ВФСТ «Колос» Михайло Шакура провели урочисту церемонію нагородження призерів. Вони побажали ювіляру міцного здоров’я та ще багато років займатися улюбленою справою.

 

You cannot copy content of this page