Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock25.07.2019
icon eye63
НОВИНИ СПОРТ

Футболістки Стрибізької спортивної школи – чемпіонки України!

У місті Скадовську Херсонської області у липні проходили Всеукраїнські фінальні змагання на Першість та кубок ГО ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колос України» серед команд дівчат 2004-2005 та 2006-2007 р. н. Участь брали 15 команд з 10 областей України. 

Як розповів директор Стрибізької дитячо-юнацької спортивної школи Василь Терещук, Житомирщину на цих змаганнях представляла команда дівчат 2004-2005 р.н. Стрибізької ДЮСШ Курненської громади, яка стала переможцем обласних змагань з футболу.

Обійшовши суперниць, дівчатка – Ліля Лось (капітан команди), Іванка Лукянчук (воротар), Даша Кісельова, Вікторія Лавренюк, Олена Гриневич, Альона Примак, Юлія Андрійчук, Ксенія Невмержицька, Софія Жеребчук, Діана Сотніченко – здобули перемогу у Всеукраїнських змаганнях.

– Команду нагородили Кубком, грамотами та медалями. І дуже приємно, що кращим гравцем змагань було визнано нашу півзахисницю Вікторію Лавренюк, якій вручили подарунок, – ділиться директор ДЮСШ та дякує голові Курненської сілької ради Леоніду Корзуну за виділення коштів на відрядження команди на змагання.

 

You cannot copy content of this page